Vippiä huonoilla luottotiedoilla

vippi huonot luottotiedot

Se voi olla haastavaa saada lainaa huono luotto. Jopa yritykset, erityisesti ehdottavat lainoja asiakaskunnalle dire luottotietoja ei aina hyväksy kaikkia. Tarkista kaikki kohdat tässä toimituksellisen niin ymmärrät kuinka pieni luotto pisteet rahoitus toimii ja hyödyntää oman todennäköisyys saada henkilökohtaisen lainan, kun sitä tarvitaan eniten.

Aluksi ymmärtää, että voi olla monia syitä, miksi ihmiset päätyvät kanssa alhaiset pisteet ja usein lainanantajat eivät välitä. Se ei tee mitään eroa, onko ne hyväksyvät sinut joten ei ole mitään järkeä antaa pois kaikki yksityiset historiaa ja valitettavaa statuksen henkilö toisessa päässä puhelimesta linjan. Tietenkin jos he kysyvät kysymyksiä tilasi sinun pitäisi vastata niihin, mutta se on riittävä.

Useat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat pohjimmiltaan ole halukkaita lainaamaan ihmisille, joilla on ollut raha ongelmia aiemmin, mutta toiset. Muista, että kaikki lainat, jotka on hylätty voi olla haitallinen vaikutus luotto-pisteet joten haluat olla melko varma tulla hyväksytyksi ennen kuin koskaan soveltaa.

Tästä perustelu on parasta katsoa juuri lainanantajat jotka edistävät lainoja huono luotto. Sinun pitäisi myös selvittää kaikki voit noin kertoimella tulla hyväksytyksi ennen täytät lomakkeet. Katsokaa sakon tulostaa, seuraavaksi soita heille. Kerro heille etukäteen luotto-pisteet ja kysyä, mitä kertoimet ovat. He todennäköisesti ei sitoutua luvaten, että sinulla on hyväksytty, mutta he sanovat usein, jos toki hylättäisiin. Vaikka tämä voi olla ärsyttävää uutinen, se on parempi tietää ennen kuin laitat pyynnössä. Yritä pysyä viileänä ja kohtelias ja kysyä, jos he voivat esittää muita ratkaisuja olosuhteisiin. Ne voivat olla vielä tarjous, että sinulla olisi sopiva.

On suurempi uhkapeli lainanantajan tarjoamalla lainoja ihmisille, joilla on huono luotto historia. Sinun täytyy kohdata se, että joudut maksamaan korkeampaa korkoa kompensoimiseksi oman alhaiset pisteet. Katsokaa valppaasti, mitä tämä tarkoittaa käytännössä takaisinmaksut. Voit todella maksaa lainan?

Jos olet lainkaan huolissaan oman raha tulevaisuuden pitäisi koskaan hyväksy luotto ellet voi tehdä sitä lyhennetään ajoissa, koska myöhässä tai jääneiden maksujen on hirvittävä vaikutus pistemäärää. Niin mitä voit tehdä, jos olet kiihkeä käteispääomaa mutta et usko kertoimella takaisinmaksun ovat hyviä?

Ensin pitäisi miettiä onko todella vaativat niin paljon lainaa kuin toivoimme. Voisitko selviytymään pienempi määrä, esimerkiksi puoli? Joka alentaisi takaisinmaksut ja antaa sinulle paljon paremmat mahdollisuudet pysyä tiellä. Toinen olemassa mitään joilla voisit lisätä tulot? Voisitko työtä tunnilla tai vuokrata huoneen omassa talossa, esimerkiksi? Kolmanneksi, voit pyytää lainaa pidemmällä aikavälillä siten, että maksut ovat alhaisemmat?

Lopuksi, ymmärtää, että pankit ja muut luottolaitokset ovat liiketoiminnan ja tekee kaiken voitavansa takaisin kaikki rahaa, että he lainaavat sinulle. Lainat huono luotto pääsääntöisesti tulla kalliiksi niin ennen kuin haet, sinun täytyy olla varma, että laina on menossa auttamaan sinua saamaan pulasta eikä tee sijainti on huonompi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *