Äkillinen rahantarve

Rahaa on nykyään paljon helpompi käyttää kuin ansaita. Melko usein saattaa siis vastassa olla tilanne, jolloin käteistä ei ole, ja palkkapäivä on vielä kaukana. Tällaisissa tilanteissa helpotusta voi löytää pienlainayrityksistä, joilta saa lainaa nopeasti.

Pienlainoja on helppoa hakea, esimerkiksi internetin kautta. Voidaan siis todella sanoa, että näiltä yrityksiltä saa lainaa nopeasti, sillä pienlainat maksetaan yleensä lainanhakijan tilille vuorokauden sisällä lainahakemuksen teosta. Lainanhakijan henkilö- ja luottotiedot tarkistetaan, mutta pienlainan saamiseksi ei tarvita esimerkiksi vakuuksia.

Jos haluat lainaa nopeasti, hae pienlainaa. Lainasummat vaihtelevat eri yritysten kesken, kuten myös lainojen takaisinmaksuajat. Myös lainaehdoissa on eroja, joten niihin kannattaa tutustua tarkasti.

Esimerkkitilanne, jossa tarvittaisiin lainaa nopeasti, voisi olla vaikka seuraavanlainen: olet kärsinyt hammassärystä, ja hammaslääkärillä käynnin jälkeen saat tietää, että kuluja hammashoidosta tulee useita satoja euroja. Sinulla ei kuitenkaan ole säästöjä, joten joudut hankkimaan jostakin lainaa nopeasti. Tällöin kannattaa etsiä esimerkiksi pienlainayrityksiä internetistä, ja vertailla niitä keskenään. Suunnittele myös etukäteen, milloin voisit maksaa lainan takaisin, ja valitse lainan takaisinmaksuaika sen mukaan. Internetin kautta voit hakea pienlainaa, hoitaa hammaslääkärilaskusi ja lopulta maksaa pienlainan takaisin.

Pienlaina voi olla yksinkertaisin ja helpoin vaihtoehto, jos tarvitset pikavippiä.

Mikä pikalaina oikeastaan on?

Kaikki pikalainat ovat lainoja joita voit saada nopeasti kun tilapäisesti tarvitset hieman rahaa pärjätäksesi arjessa.

Pikalainoja ei tule ottaa jatkuvasti koska silloin on helppo joutua niin sanottuun vippi kierteeseen mutta jos otat pikalainan muutaman kerran vuodessa tai vähemmän se on kätevä tapa pystyä tekemään mitä haluat myös niinä kuukausina kun rahaa on muuten hieman vähemmän.

lainaa

Kaikki pikalainat pystytään yleensä saamaan ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina yritykset katsovat kuitenkin luottotietojasi kun haet pikalainaa joten saadaksesi pikalainan sinun on omattava hyvät luottotiedot.

Pikalaina yritykset pystyvät myös yleensä aina maksamaan itse laina summan nopeasti tilillesi pankkiin joten maksutapa on yleensä aina sama. Kun haet pikalainaa mainitset jo hakemuksessa minne oikeastaan haluaisit saada rahasi.

Pikalainoja haetaan myös samalla lailla useimmilta eri pikalaina yrityksiltä. Voit nimittäin hakea pikalainaa netin välityksellä yhtiön kotisivulta tai tekstiviestitse joten myös itse haku tapa yhdistää kaikki pikalainat.

Mikä erottaa kaikki pikalainat toisistaan?

Summa jonka voit lainata pikalaina yritykseltä eroaa hieman riippuen siitä keneltä lainaat. Jotkut pikalaina yritykset suostuvat lainaamaan sinulle enemmän ja joillakin taas on pienemmät laina summat tarjolla.

Joissain pikalaina yrityksissä voit myös lainata ainoastaan hieman pienempiä summia jos olet uusi asiakas heidän luonaan koska he lainaavat suurempia summia ainoastaan asiakkaille jotka ovat jo lainanneet heiltä ennen ja maksaneet pikalainansa takaisin kuten pitääkin.

Kaikki pikalainat ovat yleensä sellaisia että niissä on suhteellisen lyhyt takaisin maksu aika. Tarkka takaisin maksu aika vaihtelee kuitenkin eri yritysten välillä hieman. Tavallisin takaisin maksu aika on 14 päivää mutta on myös olemassa pikalaina yrityksiä joiden takaisin maksu aika on huomattavasti pitempi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *