Kuinka saada halpaa lainaa

Kaupallinen luotonottajina kysyvät usein, miten lainanantajat määrittää hinnat että ne tarjoavat kaupallisten lainojen. On monia perusteita, jotka lainanantajien käyttää määritettäessä hinnat, mutta lainanantajat arvioi suhteellinen riski lainan, kun tarkastellaan lainahakemuksen. Sen pienempi riski, sitä alhaisempi. Sitä suurempi riski, sitä suurempi määrä. On tärkeää ymmärtää, mitä tekijät ovat tärkeitä lainanantajia ja antajat.

halpaa lainaa

– Lainansaajan tutkintojen. Luotonantajat analysoi lainanottajan tai takaajan nettovarallisuuden, maksuvalmius, kassavirta, luottotiedot ja kiinteistöjen kokemusta määrittäessään kokonaisriskiä. Luotonantajat nähdä lainanottajien kanssa hyvä historia omistavat ja hallinnoivat samanlaiset ominaisuudet. He haluavat nähdä riittävillä kassavaroilla kattamaan odottamattomat asioiden johdosta ja he odottavat, että lainanottajien on hyvä historia maksaa laskunsa ajallaan asiaan.

– Asunnon sijainti ja markkinoilla. Hyvät laatuominaisuudet suurkaupunkien ja esikaupunkialueilla pidetään vähemmän riskejä kuin huonommat ominaisuudet ja ominaisuuksien pienissä maaseutualueilla. Hyvät ominaisuudet hyvillä paikoilla on helpompi vuokrata siinä tapauksessa vuokralaiset siirtyä pois tai tilanteissa, joissa jäljellä vuokrasopimuksen ehdot ovat lyhyitä. Esimerkiksi jos kiinteistön huonon paikalla tulee avoimeksi, se vaatii merkittävän määrän päivämäärä houkutella uusia vuokralaisia.

– Vuokralaiskokoonpanoa. Usean vuokralaisen ominaisuudet laadukkaita vuokralaisten ja pitkäaikaiset vuokrasopimukset ovat erittäin toivottavaa, kun rahoitus toimisto- ja liikekiinteistöjä. Luotonantajat eivät pidä vapautuneen, korkea vaihtuvuus ja ominaisuudet jatkuvassa muutostilassa. Luotonantajat nähdä hyvin hoidettu ominaisuuksia, jotka houkuttelevat ja säilyttää pitkän aikavälin vuokralaisia

– stabiloitu käyttöaste. Lainanantajat etsiä ominaisuuksia, jotka ovat saaneet hyvän tilojen käyttöasteet häiritsemättä viimeiset 2-3 vuotta. Ominaisuudet avoimien työpaikkojen ja vaihteleva vuokra historiat pidetään suurempi riski. Luotonantajat kysyy toimiville lausuntoja viimeiset 2-3 vuotta. He odottaa tasaista käyttöasteen ja nettotulojen lisäyksellä. Ominaisuuksia, jotka vaihtelevat villisti kanssa ja -kulut tuottaa paljon kysymyksiä.

– Kiinteistön kunto. Ominaisuudet hyvässä kunnossa vähäisellä laskennallisten huoltoa pidetään vähemmän riskejä kuin tarvitsevat ominaisuudet suurpääoman parannuksia. Ominaisuudet huonossa kunnossa yleensä oltava lainanantajan varattu tai escrow varoja korjauksiin ja kunnossapitoon. Ominaisuudet huonokuntoinen yleensä tehokkaita kuin hyvässä kunnossa ominaisuuksia.

– Leverage. Laina-to-arvo on erittäin tärkeä määritettäessä riskiä. 50% LTV (lainan arvo) Lainan hinta parempi kuin lainan 80% LTV. Jos omaisuus on vaikeuksia, on paljon enemmän tilaa virheille matalan vipuvaikutusta lainoille.

-Debt kattavuus. Tämä viittaa ylittävältä nettotuottojen yli vuotuinen kiinnitys maksuja. Mitä enemmän ylimääräinen kassavirta kiinteistön tuottaa, sitä pienempi on riski. Ylimääräinen kassavirta voidaan lieventää vastaan ​​liikevaihtoon, korjaa tai muuta käteistä viemäriin.

Lopussa päivän, lainanantajat eivät halua paljastaa niiden luottolaitokset liialliselle riskille. Lainanottaja on oltava valmis käsittelemään kaikkia näitä kysymyksiä tyydyttävällä lainanantajalle sovelluksen lisäämiseksi mahdollisuuksia saada hyväksytty lainaa alhaisin mahdollinen.

Kun olet oikeutettu kaupallinen asuntolaina, on hyödyllistä saada käsitys oman ehdotettujen kuukausierä etukäteen. Kaupallinen kiinnitys laskin on erittäin hyödyllinen ja hyödyllinen työkalu. Olitpa ostamassa uuden liikerakennuksen tai jälleenrahoituksen olemassa kaupallinen laina, on hyödyllistä tietää, kuinka paljon lainaa sinulla on varaa tämänpäiväisessä hinnat. Kaupallinen kiinnitys laskin laskee kuukausierä puolestasi. Sinua pyydetään antamaan lainan määrä, useita vuosia, ja korko. Asuntolaina laskin laskee kuukausierä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *